Sobe

Hotel ima 17 udobno urejenih sob.

Gostom so na voljo 4 enoposteljne sobe, 4 dvoposteljne sobe z ločenimi ležišči-twin,  3 sobe z zakonsko posteljo-double, 3 superior sobe z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem. Poleg tega hotel v okviru svojih kapacitet nudi večjo sobo z 2 ločenima sobama- za štiri do pet oseb-family, ter Apartma Superior 4-6 oseb.  V celoti ponuja hotel možnost nastanitve 36 osebam.

Pestrost sob se odraža v  raznolikosti notranje opreme in stilnega pohištva, poleg tega ima vsaka soba svojo barvno tematiko in domiselne dekorativne dodatke, kar jim pričara nepozaben vtis.Nekatere sobe imajo balkon.

Vse sobe imajo lastno kopalnico, sušilec za lase, telefon, KTV, brezplačni brezžični dostop do interneta, sef, ročno nastavljivo klimatsko/ ogrevalno napravo. Sobe na južni strani hotela imajo balkon s čudovitim pogledom na cerkev Svetega Jakoba, oziroma zvonik , ostale pa razgled na ulico in Ljubljanski grad.

Zajtrk

Hotel ima v kletnih prostorih urejeno prijetno zajtrkovalnico s pridihom domačnosti,v kateri vam serviramo bogat samopostrežni zajtrk.

  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
  4. (required)
  5. (required)